06 81 83 88 37 info@geenpuntontwerp.nl

Let op dit is dus zo een nepbericht, vals en gemeen!

Emailbericht afkomstig van: klantinfo
Emailadres: rabobank-aanvraag@klanten-alert.a2hosted.com
Onderwerp:

Rabobank:Maak in 2018 gebruik van onze innovatieve wereldpas

Inhoud bericht:
De Rabobank heeft naar aanleiding van haar cliënten een nieuw betaalpas ontwikkeld. Hierbij zijn veel innovatieve ideeën van de consumenten behartigd.

Het afgelopen jaar hebben wij vele innovatieve wijzigingen doorgevoerd aan ons betaalsysteem. Wegens omstandigheden en gebruiksvriendelijkheid van onze doorvoeringen zijn wij tot de conclusie gekomen om een nieuwe update in te voeren.

Op onze beurt hebben wij een nieuwe betaalpas ontwikkeld die rekeninghouders ten goede uitkomt. Om de uitgifte van uw vervangende wereldpas in goede banen te leiden corrensponderen wij als bank om uw huidige wereldpas te vervangen. Wij raden u aan om spoedig over te gaan op vervanging om misbruik en onenigheden te voorkomen. Na vervanging van uw wereldpas blijft u uw online en fysieke betalingen met uw huidige bankpas doen zoals u gewend bent.

Waarom een nieuwe betaalpas?
De vernieuwde wereldpas is beschermd tegen misbruik en dergelijke. Verder komt de vernieuwe betaalpas met de volgende functies:

Check uw saldo via uw Rabo Scanner
Zelf uw pincode instellen in internetbankieren of de Mobiel Bankieren App
IDIN aan- en uitschakelen voor als u naar het buitenland gaat.
Betalen zonder pincode bij parkeerautomaten of tolwegen. De hoogte kunt u tevens zelf instellen.

› Online uw betaalpas aanvragen

De kosten voor de vervanging van uw bankpas zijn uiteraard gratis. Tijdens het aanvragen van de nieuwe betaalpas bent u verplicht uw Rabo Scanner bij de hand te houden. U ontvangt uw vernieuwde betaalpas binnen 5 werkdagen.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben.
Met vriendelijke groet,
Rabobank

NEPBERICHT

PAS OP NIET OPENEN!!!!