06 81 83 88 37 info@geenpuntontwerp.nl

Reviews over Geen Punt Ontwerp

Bekijk de reviews over ons en schrijf zelf ook een review!

geen punt ontwerp Icongeen punt ontwerp

Vlusch 8D, Krommenie

5,0 9 reviews

 • Avatar Suzanne Löbker ★★★★★ een jaar geleden
  Sjoerd van geen punt ontwerp is echt een aanwinst voor ons bedrijf. Wij ontwerpen websites en Sjoerd bouwt deze 1 op 1 na. Dat kunnen niet veel websitebouwers zeggen. Als wij nadien nog kleine aanpassingen zien, is hij snel met het aanpassen … More hierin. We kunnen snel contact leggen en hij is zeer precies.
  We bevelen hem graag aan bij onze zakelijke contacten, en zij zijn allemaal zeer tevreden over hem!
  Daarnaast is hij ook nog eens niet duur.
  Dank Sjoerd dat je een deel bent Twin Design
 • Avatar Martin Wallenburg ★★★★★ een jaar geleden
  Bij “geen punt ontwerp” is het inderdaad geen punt om aan Sjoerd wat te vragen! Hij is zeer professioneel en heeft met zijn jarenlange kennis mbt bouwen van websites een behoorlijke technische kennis.. Wat voor mij niet toegankelijk was … More ( verhuizen van site naar andere hosting) is voor Sjoerd een fluitje van een cent!
  Kortom een meer dan uitstekende service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👌
 • Avatar Machiel van Meurs ★★★★★ een jaar geleden
  Al jaren heb ik met Sjoerd een hele fijne samenwerking. We hebben veel projecten samen tot een goed resultaat gebracht. Op naar de volgende!
 • Avatar Robbin de Haan ★★★★★ een jaar geleden
  Geen Punt Ontwerp levert kwaliteit! Eigenaar Sjoerd staat altijd voor je klaar en denkt met je mee. We werken al jaren samen. Echt een aanrader voor wie een betrouwbare, betaalbare en goeie programmeur zoekt!
 • Avatar Marcel iPhone ★★★★★ een jaar geleden
  Het beste aan geenpunt is dat hij maakt wat ik ontwerp. Dat vinden wedbouwers vaak lastig kennelijk. Ik wil dat mijn website eruit ziet zoals ik het maak. Daarbij erg snel in leveren en komt zijn afspraken na.

Bedankt voor je interesse voor Geen Punt Ontwerp!  We staan klaar voor je om voor je aan de slag te gaan! Hebben we je al geholpen en wil je er wat over kwijt?
Schrijf dan hier een review over ons!

GeenPuntOntwerp

Onze motto GeenPunt we ontwerpen alles!